A+ A A-

Tidsbestilling
Telefonisk på telefonnummer 39 18 55 70.
Mandag til fredag fra kl. 09.00 - 13.00.

Sygesikringsgruppe 1 og 2
Er du sygesikrings gruppe 1 patient
Tidsbestilling til vores klinik kan ske, hvis du har en henvisning fra din egen læge. Lægehjælpen betales af sygesikringen.

Er du sygesikrings gruppe 2 patient
Tidsbestilling til vores klinik kan ske uden en henvisning. Som gruppe 2 patient har du ret til tilskud til delvis dækning af udgifterne til behandling. Derudover er der knyttet en egenbetaling til lægehjælpen.

Åbningstider
Åbningstiderne varierer fra uge til uge.

Find vej til klinikken
Klinikken ligger i bygningen Sankt Lukas Stiftelsen på Bernstorffsvej 20, 2900 Hellerup. Du kan spørge om vej til klinikken i receptionen. Der er gode parkeringsforhold.

Afbud
Afbud bedes meldt senest dagen før i telefontiden. Udeblivelse uden afbud medfører en regning i henhold til gældende overenskomst (kr. 250 for konsultation og kr. 500 for operation). Vær opmærksom på at din tid ikke er slettet, før du modtager en bekræftelse herpå.

Utilsigtede hændelser
Skulle der mod forventning opstå utilsigtede hændelser i forbindelse med din undersøgelse og/eller behandling på Ortocentrum vil speciallægen indberette dette til Styrelsen for Patientsikkerhed.
Patient og pårørende kan også indberette utilsigtede hændelser via nedenstående link til Styrelsen for Patientsikkerhed.

https://stps.dk/da/rapporter-en-utilsigtet-haendelse/

Kontaktinformation

Ortopædkirurgisk Centrum
Sankt Lukas Stiftelsen

Bernstorffsvej 20

2900 Hellerup
Se kort Se kort >>
Tlf.: 39 18 55 70

Tidsbestilling:
Tlf: 39 18 55 70
Mandag, tirsdag, onsdag og fredag fra 09.00 - 13.00.

Anders Wallin Paulsen

Speciallæge

Claus Lindkær Jensen
Speciallæge

Kristina Hommelgaard Paulsen
Sekretær

Log ind